Arama
Arama Sonuçları
Emekli maaş zammı açıklandı!
Asgari ücrete %49 oranında zam gelmiş ve yeni tutar 17 bin TL olmuştu. Emekliler de asgari ücretin ardından refah payı beklentisine girmişti, hükümet kanadından emeklilerin beklentilerini karşılayacak adımların atılacağı ifade edilmişti. Bu akşam yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşıyla ilgili merak edilenleri duyurdu.
İlçe belediyesinden rekor maaş zammı
Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi'nde işçilere rekor bir maaş zammı uygulandı. İnebolu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile daimi işçi ve Belediye Şirket işçilerinin maaşlarına yüzde 99.10 artış yapıldı.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu
Emekliye zam ve memur zammı için düzenleme geliyor. SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Emekliye zam ne zaman geliyor? memur maaşı artışı nasıl devam edecek? İşte cevaplar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme yapılacağını söyleyerek, "Fazla uzamaz, yani en kısa zamanda. 2024'e inşallah bunun kararlarını vermiş olarak gireriz" açıklamasını yaptı. Öte yandan memurların zam oranı, gerçekleşen enflasyona göre ocak ayında belli olacak. Emekli ve memurların zamları belirlenirken neler dikkate alınacak ve ne kadar zam verilmesi bekleniyor? İşte detaylar...
Emekliye ara zam ve 5 bin TL '100. yıl' ikramiyesi...
Emeklilere Cumhuriyet'in 100'üncü yılı olması nedeniyle 29 Ekim'de ikramiye verilebileceği iddia edildi.
Hesaplar değişti! Kıdem tazminatı tavanı yükseliyor
Enflasyon tahminine göre ocakta yüzde 43 olması beklenen memur maaşı artışı, yaşlılık aylığından evde bakım yardımına kadar birçok ödemeyi etkileyecek. Kıdem tazminatında tavan 33 bin 590 liraya, evde bakım maaşı 7 bin 290 liraya yükselecek
Memurun zam oranı belli oldu! İşte son rakamlar
Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme süreci Hakem Heyeti sürecinin nihai kararı vermesi ile son buldu.
Toplu sözleşmede uzlaşma çıkmadı!
Memur ve memur emeklilerinin 2024 ve 2025'teki zam oranında uzlaşma sağlanamazken, taraflar 11 hizmet kolunun tamamında anlaşma sağladı.
"Alın terini kimseye heba ettirmeyeceğiz"
Kamu Konfederasyonları Platformu, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde kamu toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili açıklama yaptı. 24 Ağustos'ta iş bırakacaklarını açıklayan Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Ahmet Tevfik Bal; "Emeğin onurundan yana taraf olan kamu konfederasyonları olarak gücümüzü ve aklımızı birleştirerek kamu emekçisine sefaleti reva görenlere, karşı ülke genelinde 1 günlük iş bırakıyoruz. Memurun ve memur emeklisinin alın terini kimseye heba ettirmeyeceğiz" dedi.
Emeklilikte dev reform! Yaş sınırı düşüyor
Yeni düzenlemeyle Bağ-Kur reformu kapsamına giren EYT'li erkek sigortalıların yaşlılık aylığına hak kazanma koşulu 7.200 güne inecek.
Memur maaş zammı için çifte hazırlık...
Bir yandan toplu sözleşme görüşmeleri devam ederken, bir yandan da kapsamı genişletilerek birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesi için çalışmalar sürüyor
Memurun toplu sözleşme görüşmeleri başlıyor, işte talepler
Memur ve emeklinin önümüzdeki 2 yılı kapsayacak zam görüşmeleri 1 Ağustos'ta başlıyor.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Memur-Sen'den 120 maddelik talep listesi! 2024'te yüzde 70...
7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi için memur ve memur emeklilerini ilgilendiren hamle bugün Memur-Sen'den geldi.
Cide'de ilginç görüntüler [VİDEO HABER]
Cide bugün sıra dışı bir gösteriye sahne oldu. Cide'de yaşayan emekli vatandaşlar zamları ve emekli maaşını protesto etmek amacıyla sokağa indi.
Cide'de ilginç görüntüler [VİDEO HABER]
Cide bugün sıra dışı bir gösteriye sahne oldu. Cide'de yaşayan emekli vatandaşlar zamları ve emekli maaşını protesto etmek amacıyla sokağa indi.
Özel sektörde maaşlar ne kadar artacak?
Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından gözler şimdi de özel sektör maaşlarına yapılacak zamlara çevrildi.
Sosyal yardım alanlara müjde geldi! Aylık ödemeler değişti, kim ne kadar alacak? Tahsis numarasına göre yatacak! Dul ve yetim aylığı, engelli aylığı, aile destek... .
TBMM'de kabul edilen yasal düzenlemeyle yaklaşık 20 milyon memur ve emeklinin gelirleri artırıldı. Ortalama memur maaşı 25 bin liraya yükseltilirken, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri de aylıklarını %25 zamla alacaklar. Sosyal yardım alanlara ise son dakika müjdeleri gelmeye devam ediyor. İşte, yeni ödeme miktarları!
"Kaşıkla verdiniz, kepçeyle alıyorsunuz"
Birleşik Kamu-İş Sendikası Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda memur maaş artışı ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.
Emekli maaş zammı artacak mı? Bahçeli'nin sözleri sonrası beklenti...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 8077 TL emekliye seyyanen zam talebi sonrası flaş bir kulis bilgisi geldi.
Kendilerine kepçeyle yapıyorlar! Emekli vekil maaşı 70 bine dayandı
Zamlarla ilgili düzenleme emekli milletvekillerini de yakından ilgilendiriyor.
Kök maaş nedir, nasıl hesaplanır? Emekli kök maaş hesaplama formülü
Emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon artış oranı doğrultusunda zam yapıldı. Yapılan zam son getirilen düzenlemeyle yüzde 25'e çıkarıldı. Zamların ardından başta emekliler olmak üzere "Kök maaş nedir, nasıl hesaplanır?" sorularının cevabı araştırılmaya başladı. Peki, kök maaş nedir, nasıl hesaplanır? Emekli kök maaş hesaplama formülü...
Sosyal destek ödemelerine de zam!
Memur maaş zammı ile belirlenen yaşlı aylığı ve engelli maaşı ödemeleri de arttı.
Maaş zammı yarın Komisyon'da görüşülecek
En düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını ve bazı vergi artışları öngören kanun teklifi yarın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak.
TEMMUZ 2023 SİGARAYA 5 TL ZAM GELECEK Mİ? En düşük- en yüksek sigara fiyatları kaç TL olacak? Hangi marka sigaralara zam gelecek? Güncel liste...
Sigaraya zam iddialarının ardından gözler sigara fiyatlarına çevrildi. Temmuz'da emekli ve memurlara yapılacak zam sonrası sigara fiyatları da değişecek mi merak ediliyor. Peki, TEMMUZ 2023 SİGARAYA ZAM GELECEK Mİ? En düşük- en yüksek sigara fiyatları kaç TL olacak? Hangi marka sigaralara zam gelecek? İşte detaylar...